La Mostra d'Entitats es reinventa a causa de la covid-19

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 09:00

L'esdeveniment principal del teixit associatiu de Begues es reinventa a causa de la pandèmia de la covid-19 i trasllada la seva presència i activitats a les xarxes socials des d'avui i fins al 4 d'octubre.

Avui comença la tretzena edició de la Mostra d'Entitats de Begues. Serà forçosament un esdeveniment diferent del dels altres anys a causa de la pandèmia de la covid-19, de manera que enguany no hi haurà les tradicionals parades al passeig de l'Església i els seus entorns per a evitar aglomeracions de gent i, per tant, risc de contagis.

Malgrat tot, el teixit associatiu del municipi ha sabut reinventar-se i oferir una Mostra virtual. Així, fins al 4 d'octubre moltes de les entitats participants en l'esdeveniment oferiran activitats i propostes en els seus perfils de Facebook, Instagram i YouTube i en els propis de l'Ajuntament de Begues (activitats que pots consultar al document adjunt).

La 13a Mostra d'Entitats s'inaugurarà oficialment, doncs, a través d'un vídeo-missatge de benvinguda que estarà disponible a partir de les sis de la tarda a les xarxes socials del consistori beguetà. A més, l'1 d'octubre s'estrenarà el nou portal de les entitats del municipi, entitatsbegues.cat, un espai amb tota la informació de l'associacionisme de Begues en un format dinàmic i proper.

Programa especial de Ràdio Begues

Un altre element que no podria faltar a la cita de la Mostra d'Entitats és el programa especial de Ràdio Begues que cada any es realitzava en directe des del passeig de l'Església. Aquest any s'emetrà via podcast al web de l'emissora el 27 de setembre, en un lliurament on les entitats explicaran qui són, què fan i on es poden trobar.

Finalment, des de l'organització de la Mostra s'anima a tota la ciutadania a participar-hi tot compartint fotos relacionades amb les entitats de Begues i penjant-les a les xarxes socials amb les etiquetes #mostrabegues i #begues. Perquè, malgrat els entrebancs de la crisi sanitària, entre tots i totes seguim fent i vivint Begues.

Darrera actualització: 22.09.2020 | 10:17