El teixit associatiu de Begues estrena portal web

Dijous, 1 d'octubre de 2020 a les 09:00

L'espai virtual pretén ser un aglutinador del poderós teixit associatiu del municipi per fer-lo coneixedor entre les mateixes entitats i posar-lo a l'abast de la ciutadania.

Avui dijous, 1 d'octubre del 2020, es posa en marxa el Portal d'Entitats de Begues, un espai en línia que pretén ser l'aglutinador del teixit associatiu del municipi i posar-lo a l'abast de la ciutadania d'una manera dinàmica i propera.

Així, el Portal permet accedir a la informació de les prop de seixanta entitats actives que hi ha a Begues i que cada any celebren el seu gran dia amb la Mostra d'Entitats, que actualment es desenvolupa fins a finals de setmana.

Enguany, a causa de la pandèmia de la covid-19, les tradicionals parades de les entitats que omplien a vessar el passeig de l'Església i els carrers adjacents s'han hagut de substituir per propostes en línia, entre les quals hi ha el nou Portal que avui es presenta.

A l'espai virtual es pot trobar l'entitat que es busca a través d'un cercador directe o bé classificades per àmbits d'actuació (culturals, esportives, socials...). Dins de cada fitxa d'entitat hi ha una breu frase descriptiva de la seva activitat i dades de contacte i xarxes socials.

A més, la fitxa també inclou fotografies i, eventualment, vídeos i informació més desenvolupada de les activitats que porten a terme, segons l'especialitat de cadascuna. 

El Portal de les Entitats va ser una de les propostes sorgides en la primera jornada d'activació de les entitats, celebrada a Can Rigol a principis de 2018, amb la intenció de crear una xarxa d'entitats i associacions del municipi i crear sinergies entre elles.

El portal web ha sigut desenvolupat per l'Ajuntament de Begues a partir de la informació i materials proporcionats per les diferents entitats, així com recursos provinents del fons fotogràfic i documental de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 01.10.2020 | 12:13