Programa d'activitats de la 13a Mostra d'Entitats de Begues

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 09:00

Fins a principis d'octubre, diverses entitats del municipi han preparat activitats a través de les seves xarxes socials amb motiu de la 13a Mostra d'Entitats de Begues. En el marc d'aquest esdeveniment, l'1 d'octubre es presentarà el portal web del teixit associatiu del municipi.

La tretzena edició de la Mostra d'Entitats de Begues ja és aquí. Ahir, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, ja es va fer la presentació oficial de l'esdeveniment principal del teixit associatiu del municipi i que enguany se celebrarà d'una manera diferent de com s'ha desenvolupat en edicions anteriors, per culpa de la crisi sanitària de la covid-19.

Malgrat això, les entitats i associacions de Begues s'han reinventat per tal de presentar-se a la ciutadania, aquest cop a través de les seves xarxes socials, on aquests dies oferiran diverses propostes, des d'entrenaments esportius fins a jocs passant per activitats en les quals demanen la col·laboració de la població.

És el cas de l'associació Teatre Musical, entitat que demana compartir vídeos cantant la lletra de Cabaret; o dels Tallers d'Art El Colomar, que vol veure les fotos d'aquells elements artístics elaborats durant la quarantena; o de la Coral Montau, que convida a participar en un assaig de tècnica vocal.

Altres entitats han previst publicar vídeos de presentació de les seves activitats, com els Amics dels Vehicles Clàssics o els Timbalers de Begues i el grup de teatre SpaiDart, o bé el Club Bàsquet Begues, que obrirà una finestra virtual perquè tothom pugui veure com entrenen dos dels seus equips, els mini i els sèniors.

També hi haurà aquelles entitats que ofereixen jugar, com l'Esplai Uraka amb el trencaclosques de la xocolata infinita; o el Centre d'Estudis Beguetans i les Bruixes de Begues, que a través de la plataforma Kahoot reptaran la ciutadania amb un concurs d'herbes remeieres. La colla castellera dels Encantats de Begues també usarà Kahoot per fer un joc sobre el món casteller.

A més, el Begues Rugby Club ha convocat un concurs per a dissenyar un cartell i un logo amb motiu del cinquè aniversari de l'entitat. I l'Espai Maragda presentarà una sessió de mildfulness amb col·loqui posterior.

Finalment, el 30 de setembre, a les dotze del migdia, es presentarà un avançament del Decàleg de l'activitat esportiva a Begues que han elaborat el Projecte Educatiu de Begues i les entitats esportives del municipi.

Portal de les entitats

Com que aquest any no hi haurà les tradicionals parades de les entitats al passeig de l'Església, aquestes es presentaran a través d'un nou portal, www.entitatsbegues.cat, que es presentarà oficialment l'1 d'octubre. Abans, el 27 de setembre, Ràdio Begues oferirà al seu web un programa especial sobre la Mostra.

Consulta tota la programació amb els dies, hores i xarxes socials on podràs trobar les activitats d'aquesta atípica Mostra d'Entitats de Begues.

Darrera actualització: 23.09.2020 | 09:02