La residència La Vinya obrirà aquest mes la segona unitat de convivència

Dimecres, 8 de febrer de 2023 a les 09:00

La posada en marxa de la segona unitat de convivència significa també l'augment progressiu del personal i els serveis professionals que s'ofereixen al conjunt de persones usuàries de la residència.

La Residència La Vinya continua ampliant els serveis. Aquest febrer entrarà en funcionament la segona unitat de convivència, la qual té una capacitat màxima per acollir una quinzena de persones usuàries, a banda de les quinze que ja omplen la primera unitat de convivència, posada en marxa el passat mes de novembre.

Per donar servei al nou grup de persones usuàries que s'incorporarà a l'equipament, La Vinya anirà ampliant progressivament el seu personal, contribuint a la creació d'ocupació al poble. Fins ara ja hi ha en actiu vuit auxiliars de geriatria, una psicòloga, una treballadora social, fisioterapeutes, una educadora social i personal de serveis, com neteja i cuina.

A banda dels llocs de treball directe, la posada en funcionament del nou equipament també ha suposat la subcontractació de perfils professionals del poble, com és el cas d'aquells que presten els serveis que ofereix la Residència a les seves persones usuàries: perruqueria i podologia.

La residència també ha establert una col·laboració amb un equip de fisioterapeutes voluntaris de Begues; professionals ja retirats que s'havien ofert per compartir els seus coneixements en benefici de les persones usuàries, a través de dues sessions setmanals (foto).

Darrera actualització: 07.02.2023 | 22:42