L'expresident Quim Torra inaugurarà aquest diumenge La Vinya

Dijous, 23 de febrer de 2023 a les 09:00

El 131è president de la Generalitat de Catalunya, que ja va ser a Begues el 2019 amb motiu de l'acte de col·locació de la primera pedra de l'equipament, hi tornarà diumenge a les 12h per inaugurar-lo. La festa començarà a les 10 h amb activitats i tallers per a tota la família, a més d'un recital de la soprano Asun Guallar i un vermut popular.

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, serà diumenge a Begues per assistir a la festa d'inauguració del Centre de Serveis i Residència La Vinya. L'acte inaugural tindrà lloc a les 12.00 h i comptarà també amb la presència de l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, la vicepresidenta 2a de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, i altres representants de diferents administracions del territori.

Quim Torra ja va ser a Begues el 2 de març del 2019, quan era president de la Generalitat, i va participar en l'acte de posada de la primera pedra de l'equipament per a la gent gran (foto).

Si no hi ha cap alteració dels plans per raons meteorològiques, la festa d'inauguració de La Vinya començarà a les 10.00 h. Fins al migdia hi haurà activitats i tallers per a tota la família com bitlles catalanes, jocs de taula, dibuix, treballs manuals i activitat física.

A les 12.30 h, just després de l'acte inaugural oficial, hi haurà una actuació de la soprano resident a Begues Asun Guallar. Al recital seguirà un vermut popular que posarà el punt final a la festa d'inauguració de l'equipament.

El Centre de Serveis i Residència La Vinya es va posar en funcionament el novembre de l'any passat. Consta de dues unitats de convivència amb capacitat per a una trentena de persones usuàries. A l'equipament treballa una vintena de persones, la majoria de Begues.

Darrera actualització: 22.02.2023 | 23:07

Imatges