Subvenció d'1,6 milions d'euros dels fons europeus Next Generation per a La Vinya

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 09:00

El projecte presentat per l'Ajuntament de Begues ha estat valorat entre els vint millors dels 117 que han rebut l'aportació de fons europeus.

La Generalitat de Catalunya ha comunicat a l'Ajuntament de Begues l'atorgament d'una subvenció provisional d'1.637.262,36 euros provinent dels fons Next Generation per a sufragar part de la construcció del Centre de Serveis i Residència La Vinya.

Dels 117 projectes d'arreu de Catalunya que s'han presentat a la convocatòria d'ajudes dels fons Next Generation en l'àmbit de Drets Socials, el projecte encarregat per l'Ajuntament està entre els vint més ben valorats, amb una puntuació de 85 sobre 100.

La Residència La Vinya es va obrir al públic el novembre passat, després de dos anys d'obres i el condicionament dels espais i la definició del projecte de gestió. L'equipament ha estat finançat íntegrament per l'Ajuntament de Begues i, en paral·lel, s'ha seguit treballant per aconseguir la implicació d'altres administracions per tal que contribueixin a sufragar la inversió o el propi cost del servei.

Amb aquesta subvenció ja són dos els ajuts atorgats a Begues amb fons europeus Next Generation. Fa uns mesos, l'Ajuntament ja va rebre fons europeus per a finançar un projecte de modernització d'infraestructures i la millora de l'eficiència energètica del Teatre El Goula.

Darrera actualització: 15.02.2023 | 00:31