La tercera Jornada d'Entitats de Begues se celebrarà de forma virtual

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 09:00

L'activitat destinada a potenciar el treball en xarxa i la col·laboració entre entitats i associacions locals es reinventa amb una enquesta en línia i dues trobades telemàtiques que es desenvoluparan al llarg de novembre i desembre.

La tercera edició de la Jornada d'Entitats de Begues es reinventa. L'activitat destinada a potenciar el treball en xarxa i la col·laboració entre entitats i associacions locals, que s'havia de celebrar al maig, va ser posposada a causa de la crisi sanitària de la covid-19, però aquest novembre s'ha posat en marxa de forma virtual.

Així, des del dia 2, les entitats i associacions estan rebent una enquesta en línia que poden respondre fins al dia 15. L'enquesta servirà per fer una anàlisi d'allò que s'han trobat en els darrers mesos d'una pràctica inactivitat a causa de la pandèmia, i també serà el punt de partida de dues trobades virtuals.

La primera d'aquestes trobades virtuals tindrà lloc el 26 de novembre, a les 18 h. Consistirà en un debat obert amb dinàmiques participatives i on es prendrà com a base els resultats de l'enquesta. La segona trobada està prevista per al 3 de desembre, també a les 18 h, i servirà per concretar accions a desenvolupar.

Entre les dues trobades (en les quals només podran participar un màxim de dues persones per entitat per tal de garantir la participació de tothom i el bon funcionament de la trobada) s'aniran proposant tasques per parlar de les necessitats i les inquietuds de les entitats i associacions de Begues.

Cap a mitjans del mes de desembre es farà el retorn a aquestes entitats de tot allò que s'ha treballat en les dues trobades.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 10:02