Nous serveis de comunicació i participació adreçades a les entitats locals

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues ofereix a les associacions i entitats del municipi assessorament en comunicació interna i externa, i en participació.

L'Ajuntament de Begues ofereix a les entitats del municipi dos nous serveis destinats a promoure el treball en xarxa i les dinàmiques del teixit associatiu. Es tracta dels serveis de participació i d'assessorament en comunicació interna i externa.

La idea d'oferir aquest suport va sorgir després que les mateixes entitats detectessin una sèrie de mancances en la seva organització. Així, la possibilitat de presentar aquests serveis es va patentitzar en la tercera Jornada d'Entitats, la qual va tenir lloc a finals de l'any passat.

Actualment, des del Servei de Comunicació de l'Ajuntament ja s'està contactant amb les associacions i entitats per l'assessorament en comunicació interna i externa, mentre que pel servei de participació es contacta des del Servei de Suport a les entitats.

Des dels dos serveis s'analitzaran les necessitats concretes de cada entitat. Llavors s'establiran fulls de ruta adaptats a cada situació i s'aportaran una sèrie d'indicacions perquè les entitats puguin desenvolupar les tasques que els permetin millorar els seus canals de comunicació i que les ajudin a promoure accions participatives.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 11:35