L'Ajuntament amplia la dotació de material anticovid en els equipaments municipals per a ús de persones usuàries i entitats

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 09:00

El consistori beguetà ha adquirit termòmetres, gels hidroalcohòlics, desinfectants de superfícies, paper de neteja i mascaretes per valor de 12.000 euros, a més de tres suports per a gels i estructures de cartró amb les principals mesures de prevenció del coronavirus que s'han distribuït en els diferents equipaments.

L'Ajuntament de Begues ha invertit 12.000 euros en la compra d'un nou lot de material per a la prevenció i informació de la covid en els diferents equipaments municipals a disposició de les persones usuàries i les entitats que en fan ús.

En concret, s'han adquirit termòmetres, gels hidroalcohòlics, desinfectants de superfícies, paper de neteja i mascaretes. El material ja es troba a disposició tant dels equipaments que ja estan en funcionament com d'aquells que encara romanen tancats per disposició del Procicat, però amb la intenció de recuperar activitat quan la Generalitat ho permeti. Són, per tant, el Centre Cívic El Roure, l'Escorxador, el Petit Casal, la Nau, la Zona Esportiva i el Cactus.

També s'han habilitat tres estructures de suport de gels hidroalcohòlics destinades a l'Escorxador, el Petit Casal i la Nau, que se sumen a les que l'Ajuntament ja havia habilitat en d'altres espais municipals. 

Tot aquest material servirà de suport a les entitats que ja tenen un protocol d'accés, control i manteniment sanitari en l'ús que fan dels equipaments municipals.

Aquelles entitats que no fan servir equipaments municipals, però que tenen activitats en marxa, poden sol·licitar aquest suport al Servei de Suport a les Entitats. L'Ajuntament n'anirà comprant més en funció de les necessitats que vagin sorgint.

Com a complement a aquest material, en els equipaments municipals també s'han col·locat unes estructures de cartró amb les principals mesures de prevenció del coronavirus.

Darrera actualització: 16.04.2021 | 17:13

Imatges

Material anticovid equipaments municipals Material anticovid equipaments municipals Material anticovid equipaments municipals