L’Ajuntament de Begues presenta a la Diputació de Barcelona un projecte d’acompanyament en la necessitat

Dimecres, 30 de novembre de 2016 a les 10:20

La proposta està orientada a facilitar a la ciutadania les eines per tal d’exercir l'acompanyament a favor d'aquelles persones que el necessiten

Ahir, dimarts 29 de novembre, l’Ajuntament de Begues a través de la seva regidora de Solidaritat i Cooperació i Participació Ciutadana, Maria Llauradó, presentava a la Diputació de Barcelona un projecte d’acompanyament en la necessitat promogut per la Fundació Paliaclinic. La diputada delegada de Benestar social de l’ens supramunicipal, Maite Fandos, rebia la representant beguetana i als responsables de la fundació Francesc Fatjó i Laura Amorós. A la trobada es destacava la voluntat de trobar un vehicle que permeti canalitzar l’interès de la ciutadania per ser útil i implicar-se amb aquelles persones que pateixen de majors necessitats.

La Fundació Paliaclinic, presidida per Joan Carles Trallero, proposa l’establiment d’un taller de dues jornades que doti d’habilitats i coneixements a aquelles persones que volen exercir l'acompanyament però no tenen la formació per fer-ho. Així, en primer lloc s’oferiria una xerrada sobre el que suposa acompanyar en la necessitat i, en una segona fase es durien a terme dues jornades dedicades a la formació de l'acompanyant i a cuidar del cuidador.

La iniciativa va aconseguir una acollida positiva per part de la responsable de la Diputació que es va comprometre a estudiar la seva propera aplicació als municipis.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 15:05