L’Ajuntament de Begues reclama una millora del servei d’autobús a la subdirecció de transport de la Generalitat

Dimarts, 6 d'octubre de 2015 a les 00:00

L’alcaldessa, Mercè Esteve, es reunia ahir amb el subdirector general d’Infraestructures de Transport Terrestre per exposar les mancances del servei de la línia 902

Un canvi en els horaris i una major freqüència dels mateixos i un increment en la seguretat dels desplaçaments són algunes de les principals reclamacions pel que fa a la línia 902 d’autobusos que transmetia ahir l’alcaldessa, Mercè Esteve, al subdirector general d’Infraestructures de Transport Terrestre de la Generalitat, David Prat. Entre els aspectes a millorar del servei que presta l’empresa Mohn SL amb el finançament del govern català, es destacaven especialment les mancances en les franges d’abans de les 7 h i a les 15 h. Aquesta és una reivindicació que ja ha estat reiterada al llarg de la passada legislatura. Ara per ara existeix en tot el compromís que el director general de Transports i Mobilitat, abans de finalitzar aquest mes d’octubre, es manifestarà respecte a la demanda de reforçar el servei en els horaris exposats.
Des de l’Ajuntament de Begues s’incideix també en la necessitat d’assolir una integració completa i a tots els efectes en l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a millorar la situació del municipi pel que fa al transport públic.

 

Darrera actualització: 19.07.2018 | 19:26