L’Ajuntament persisteix en la recerca de les causes que van provocar l’explosió al carrer Major

Divendres, 1 d'abril de 2016 a les 00:00

L’alcaldessa de Begues, insta a la Generalitat i a Gas Natural a realitzar una auditoria sobre totes les instal·lacions de gas al municipi de Begues

Tot i que la investigació realitzada pels Mossos d’Esquadra i els Bombers es va cloure sense determinar la causa de l’explosió que es registrava al carrer Major el passat mes de juliol, l’Ajuntament de Begues persisteix en la recerca dels motius que van provocar la deflagració. Entre les diferents actuacions desenvolupades el consistori participa d’una investigació privada amb la voluntat de trobar respostes als interrogants oberts. S’espera que aquesta ofereixi properament les seves conclusions aportant totes les proves necessàries per a l’aclariment dels fets.

De la mateixa manera l’alcaldessa, Mercè Esteve, s’ha reunit amb representants de la Generalitat de Catalunya i de Gas Natural per tal de concretar més actuacions destinades a garantir la seguretat de les instal·lacions de gas al municipi. En aquest sentit, la companyia responsable del servei s’ha compromès per la seva banda a realitzar una auditoria completa de les seves instal·lacions a Begues i a posar a disposició totes les mesures i actuacions que siguin necessàries per tal d’ evitar qualsevol incident. 

Esteve també exposava recentment la qüestió al conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, a qui demanava la seva implicació per tal de tancar definitivament les possibles incerteses generades per l’explosió al carrer Major. 

Darrera actualització: 01.02.2018 | 18:04