La investigació encarregada sobre l’explosió al carrer Major finalitza amb una hipòtesi probable del seu origen

Divendres, 2 de febrer de 2018 a les 09:10

L’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, va reunir ahir la Junta de Portaveus per traslladar els resultats a tots els grups municipals i escoltar les valoracions dels equips tècnic i jurídic que han elaborat l’informe.

Un cop es va tancar sense resultats la investigació realitzada pels Mossos d’Esquadra i els Bombers per tal d’aclarir l’origen de l’explosió produïda al carrer Major el 26 de juliol de 2015, l’Ajuntament de Begues va decidir encarregar un dictamen pericial sobre les possibles causes de l’explosió. El consistori ha rebut recentment l’informe, en el qual es considera que l’origen més probable de la deflagració es trobaria en la xarxa de subministrament de gas. Un cop conegudes les dades de la investigació, ara, des de l’Ajuntament, s’estudien quines són les properes actuacions a desenvolupar.

Amb la voluntat de mantenir la màxima transparència i unitat d’acció institucional i política, l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, va reunir ahir el govern municipal, els grups polítics amb representació al consistori, i altres responsables tècnics. L’objectiu era donar-los a conèixer els resultats de l’informe i escoltar les conclusions de boca de l’equip tècnic i jurídic redactor de l’informe.

Atès el caràcter confidencial d’aquest informe, només romandrà disponible, prèvia petició, per a les persones directament afectades i les seves o els seus representants.

Darrera actualització: 02.02.2018 | 09:19