L’Ajuntament tramita amb diferents administracions l’obtenció de recursos extraordinaris per als afectats de l’explosió

Divendres, 31 de juliol de 2015 a les 00:00

Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Àrea metropolitana de Barcelona, Delegació de Govern i el Consell Comarcal ja han compromès diferents serveis

Al llarg dels darrers dies des de l’Ajuntament de Begues s’ha assolit el compromís de col·laboració de diferents administracions supramunicipals per a donar suport a les persones que es troben afectades per l’explosió registrada la matinada de diumenge passat al carrer Major. En concret s’ha aconseguit la participació de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, de l’Àrea metropolitana de Barcelona, de la Delegació de Govern i del Consell Comarcal. A través d’aquests ens es disposa per part de l’Ajuntament de suport econòmic, jurídic i tècnic que ja s’està començant a posar a disposició de les famílies que s’han vist damnificades.

Pel que fa a l’atenció directa oferta des del propi consistori, encara avui divendres 31 de juliol l’ajuntament obrirà les seves portes en horari de tarda per a facilitar informació a les víctimes de l’explosió. En tot cas la setmana vinent es reprendrà l’horari d’estiu.

 

 

Darrera actualització: 01.02.2018 | 18:06