El govern municipal estableix les prioritats en garantir l’atenció als afectats per l’explosió i trobar habitatge provisional a les famílies que no poden tornar a les seves llars

Dilluns, 27 de juliol de 2015 a les 00:00

Representants del Govern de la Generalitat i de Protecció Civil del CECAT participen aquesta tarda en la reunió del gabinet de crisi activat des de l’explosió

El municipi continua amb el Pla Bàsic d’Emergències Municipal activat. Des de l’explosió ocorreguda la matinada de dissabte a diumenge al carrer Major, el gabinet de crisi de l’Ajuntament es reuneix tres vegades al dia per anar analitzant el desenvolupament dels esdeveniments, les necessitats dels afectats i garantir la seguretat a la zona del sinistre. En aquest moment s’han establert com a màximes prioritats l’atenció a les persones afectades per l’explosió i el reallotjament en habitatges provisionals de les 7 famílies que no poden tornar a les seves llars.

Aquesta tarda la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Núria Colomer, i representants de Protecció Civil, han visitat la zona de l’explosió i després han participat en la reunió del gabinet de crisi celebrada aquesta tarda. En el transcurs de la trobada, Núria Colomer ha posat a disposició de l’Ajuntament suport jurídic, tècnic, econòmic i en matèria d’habitatge i seguretat per fer front a la situació d’emergència que en aquests moments viu el municipi. De la mateixa manera, des de Protecció Civil s’ha ofert des del  Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) l’ajuda dels serveis i efectius que calguin per cobrir les diverses necessitats que pateixen els afectats i el mateix consistori.

En el mateix sentit, el conseller d\'Interior, Jordi Jané, s\'ha posat en contacte amb l\'alcadessa, Mercè Esteve, per ineteressar-se per la situació i expressar el seu suport al municipi en tot allò que sigui necessari.

Per altra banda, Mercè Esteve, ha convocat per aquest vespre una junta de portaveus per tal d’informar puntualment a tots els regidors sobre les novetats que van succeint al voltant de les conseqüències de l’explosió.
 

Darrera actualització: 01.02.2018 | 18:07