L’Ajuntament inicia la recerca de recursos per als afectats per l’explosió

Dimecres, 29 de juliol de 2015 a les 00:00

La zona es troba encara tancada al pas de vianants ja que un dels edificis afectats es troba en perill d’esfondrar-se

 

Entre les darreres actuacions dutes a terme des de l’Ajuntament de Begues en relació a les persones afectades per l’explosió del carrer Major destaquen aquelles gestions orientades a cobrir les necessitats de les famílies. I es que algunes d’elles han vist com perdien, a més de l’habitatge, una part important de les seves pertinences personals sense que, ara per ara, disposin de garanties de que podran ser compensades. Pel que fa a la resta de famílies afectades, en aquests moments les companyies asseguradores ja han iniciat els contactes entre elles per establir els corresponents acords.
Paral·lelament el consistori treballa per posar a disposició de les famílies els ajuts disponibles des d’altres entitats i administracions tant pel que fa a l’habitatge com per a d’altres qüestions com serveis psicològics, tècnics o jurídics. En aquesta línia l’alcaldessa, Mercè Esteve, i la regidora de Solidaritat i Cooperació, Maria Llauradó, s’han posat en les darreres hores en contacte amb totes les persones que han hagut de ser reallotjades per tal d’avaluar la seva situació.
Pel que fa al trànsit a la zona aquest encara continua restringit ja que un dels edificis afectats presenta perill d’esfondrament.  

 

Actualització 13.45 h

 

Aquest proper divendres 31 de juliol tres assessors tècnics de la Diputació de Barcelona atendran els afectats per tal de resoldre dubtes sobre les assegurances. Les reunions es mantindran de 10 a 13 h a l’Ajuntament. És necessari demanar cita prèvia al propi consistori.

 

 

 

 

Darrera actualització: 01.02.2018 | 18:06