L'Ajuntament promou la recollida de material per a un orfenat de Ghana

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 09:00

S'han aplegat ordinadors, monitors, pantalles, bicicletes i pupitres, aquests aportats per l'escola Sant Cristòfor, a més de mig centenar de caixes amb material escolar i esportiu, roba i joguines.

L'Ajuntament de Begues ha organitzat una donació de material per al projecte solidari 'Un llapis per a Ghana', destinat a ajudar els infants de l'orfenat Ryvan-Mia Childcare International de Ghana. El consistori hi ha aportat 30 ordinadors, tres pantalles, tres monitors, a més de 16 pupitres donats per l'escola Sant Cristòfor, 26 bicicletes aportades pel ciclista professional Ot Pi i 50 caixes amb material esportiu i escolar, roba i joguines.

Per tal de poder enviar aquest material al país africà ha estat imprescindible la cooperació de l'empresa de transport Coral Transports & Stocks, que ja va participar en l'enviament de roba d'abric per a les persones refugiades que es troben a Grècia i que es va dur a terme l'any passat. L'empresa compta amb una plantilla de més de 100 persones que treballen amb una notable voluntat de compromís social.

'Un llapis per a Ghana' va ser una iniciativa de la catalana Laia Maldonado després de passar dues setmanes de voluntària a l'orfenat situat al municipi de Kpando, a la regió ghanesa de Volta, i comprovar que 15 infants havien de compartir un llapis. Juntament amb dues voluntàries més i amb el suport de l'ONG Esport Solidari Internacional, la iniciativa desenvolupa diversos projectes per a la millora de la qualitat de vida dels infants de l'orfenat.

Darrera actualització: 13.03.2018 | 19:44