Subvenció de 5.500 € per a dues fundacions de cooperació internacional

Dimarts, 27 de juliol de 2021 a les 09:00

La Junta de Govern Local ha aprovat donar 2.500 euros a la Fundació Emalaikat i 3.000 a Esport Solidari Internacional. Ambdues entitats treballen per al desenvolupament de programes d'ajut social, especialment a països africans.

La Junta de Govern Local ha aprovat recentment atorgar 5.500 euros en subvencions a dues entitats que desenvolupen projectes de cooperació internacional. Es tracta de les fundacions Emalaikat i Esport Solidari Internacional.

A la Fundació Emalaikat se li atorga una subvenció directa de 2.500 euros per a programes d'ajut a les comunitats més pobres de països africans com Kènia, Malawi, Sudan del Sud o Etiòpia.

Entre els projectes desenvolupats per la Fundació Emalaikat hi ha la construcció de recursos aqüífers sostenibles en zones àrides, campanyes de salut i programes relacionats amb la seguretat alimentària.

Per altra banda, a la Fundació Esport Solidari Internacional se li atorguen 3.000 euros també per a projectes de desenvolupament social, especialment a infants i joves, a través de l'esport.

La Fundació, que treballa arreu del món, però especialment a l'Àfrica, porta a terme actualment la construcció d'una escola al Txad i l'abastiment alimentari a infants de Sierra Leone, entre altres projectes.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 12:18