Les entitats de Begues obren les portes a la ciutadania

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 09:00

Aquest mes de juny, i entre setembre i novembre, tothom qui estigui interessat podrà participar en les diverses activitats que realitzen habitualment les entitats del municipi, com assajos, entrenaments, classes, tallers, xerrades i altres.

Vols saber què fan les entitats de Begues? Com assagen? Com preparen les activitats i esdeveniments en els quals participen? Per això, per acostar el seu funcionament a la ciutadania, les entitats de Begues han organitzat unes jornades de portes obertes des d'aquest mes de juny i fins al novembre.

A excepció de juliol i agost, les entitats locals conviden la ciutadania a conèixer el seu dia a dia pel que fa a activitats, tallers, classes, entrenaments, conferències i més, per a infants, joves, persones adultes i gent gran.

Així, aquesta setmana es podrà participar en un entrenament d'iniciació al rugbi del CR Begues (avui dimecres, a les 18.30 h, al Camp Municipal d'Esports) o assistir a una classe oberta de judo a càrrec del Club de Judo de Begues (dijous, entre les 17.15 i les 19.45 h -segons l'edat-, al pavelló de l'Escola Sant Cristòfor.

Per a més informació sobre totes les entitats que hi participen i les portes obertes que ofereixen, consulteu el calendari d'activitats adjunt o visiteu el Portal d'Entitats de Begues.

Acostar les entitats a la ciutadania

La jornada de portes obertes és una de les accions fruit de la Taula d'Entitats de Begues, l'espai de participació del teixit associatiu local. La intenció és que les portes obertes s'estableixin de forma habitual en la programació anual de les entitats beguetanes.

Amb aquesta acció, es vol reafirmar l'esperit de cohesió i cooperació entre les entitats i associacions. Amb aquesta actuació conjunta, les entitats que hi participen volen, de forma principal, donar-se a conèixer a tota la ciutadania, però també facilitar la participació en el màxim d'activitats possibles.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 09:32