Les persones usuàries i les famílies aproven amb un notable els serveis de la residència La Vinya

Dilluns, 23 d'octubre de 2023 a les 09:00

L'equipament celebra la primera assemblea de famílies de persones usuàries, on també es va mostrar el full de ruta per al 2024, marcat per l'obertura del centre d'atenció diürna.

Les famílies i les persones usuàries del Centre de serveis i Residència La Vinya qualifiquen el servei de l'equipament com a notable, amb unes notes de 8,7 i 8,3, respectivament.

Així ha quedat palès en les enquestes que la residència va passar al juny i que es van fer públiques a la primera assemblea de famílies de persones usuàries que es va celebrar dijous passat.

Durant l'assemblea les famílies també van mostrar satisfacció pel primer any de funcionament del centre (es va obrir el 7 de novembre del 2022), així com la plena confiança en un personal que es va formant contínuament.

Pendents del centre d'atenció diürna

Un altre dels punts que es va tractar a l'acte va ser el full de ruta per al 2024, marcat per l'obertura del centre d'atenció diürna per al qual ja hi ha llista d'espera i que operarà sota el model de SAIAR (Servei d'Atenció Integral en l'Àmbit Rural).

L'obertura d'aquest servei està vinculada a la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament de Begues i la Generalitat de Catalunya, a través del qual es dotaran les places públiques del servei.

Darrera actualització: 20.10.2023 | 12:50