Mostra de pessebres de Josep Vendrell a la Fundació Bosch

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 09:00

Els caps de setmana del 18 de novembre al 23 de desembre, s'hi podran veure gratuïtament (d'11 a 14 h) obres artesanals fetes amb materials reciclats. 

La Fundació Privada Col·legi Bosch acollirà del 18 de novembre al 23 de desembre una exposició de pessebres de Josep Vendrell Alcober. L'artista resident a Begues mostrarà obres artesanals fetes amb materials naturals.

Es tracta de petites obres d'art amb molta personalitat, peces úniques amb detalls particulars com coves de pastor, cabanes de pedra seca o casetes construïdes amb materials reciclats, entre altres elements.

La mostra es podrà visitar gratuïtament els dissabtes i diumenge d'onze del matí a dues de la tarda. Les obres de Vendrell Alcober ja es van poder veure al mateix escenari el Nadal del 2021.

De fet, la capella de la Fundació Bosch ha acollit en els darrers anys diverses mostres pessebristes. Així, entre el 2017 i el 2019 s'hi van poder admirar pessebres i diorames bíblics de Joan Rius, i l'any passat s'hi va muntar un pessebre de l’AREB.

Darrera actualització: 13.11.2023 | 16:36

Imatges