Nou servei d’assessorament per a pimes i persones autònomes de Begues

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 09:00

El servei, finançat per l’Ajuntament de Begues i completament gratuït per a tots els comerços, pimes i professionals autònoms de Begues, es prestarà per professionals del municipi. Ofereix assessoria en matèria laboral, fiscal, financera i jurídica.

L'Ajuntament de Begues posa en marxa un servei gratuït d'assessorament fiscal, laboral, jurídic i financer per donar suport a la reobertura del col·lectiu d'autònoms i pimes del municipi que han hagut d'aturar la seva activitat a causa de l'alarma sanitària provocada per la covid-19.

El servei s’emmarca en les diferents accions d’impuls a l’economia local que el consistori ja ha posat en marxa, i a les que seguirà activant en les properes setmanes. Les principals tasques d'aquest servei seran, entre d’altres:

  • Informar, orientar i assessorar les persones o empreses dels ajuts i subvencions adoptades per diferents administracions públiques a causa de l'afectació de la covid-19.
  • Assessorament jurídic i fiscal.
  • Assessorament i ajuda en la tramitació de la documentació dels diferents ajuts, subvencions i altres, previ estudi de quin ús el més adequat en cada cas.
  • Informació sobre les diferents opcions per la resolució de conflictes entre llogaters i propietaris dels locals.

El col·lectiu d'autònoms i pimes que vulguin utilitzar aquest servei, han d'enviar una sol·licitud a begues.comerc@begues.cat. L’assessoria encarregada del servei es posarà en contacte amb la persona sol·licitant per fixar data i hora per a l'assessorament, el qual es realitzarà de forma física a la seu de DS Gestión, al carrer Major, 39 de Begues.

El temps d’assessorament ofert inicialment per a cada persona o empresa serà de dues hores.

Darrera actualització: 15.05.2020 | 20:29