Nou vehicle totterreny per a la Policia Local

Dimecres, 9 de novembre de 2022 a les 09:00

El nou cotxe, completament equipat, permetrà realitzar amb seguretat els serveis necessaris a la xarxa de camins rurals i forestals del municipi.

L'Ajuntament de Begues continua invertint en la seguretat del municipi. Recentment, s'ha adquirit un vehicle totterreny per a la Policia Local amb el qual es podrà accedir més fàcilment als serveis que es facin a través de camins forestals del terme.

En concret, es tracta d'un Toyota Land Cruiser amb l'etiqueta ambiental C, que substitueix l'anterior totterreny de la Policia Local, el qual tenia prop de catorze anys i més de 350.000 quilòmetres recorreguts.

El nou vehicle porta la imatge de les policies locals de Catalunya i un punt lluminós amb missatges predefinits com 'precaució accident', 'via tallada', 'control policial', 'aturi's a la dreta' o 'segueix-me'. També inclou caixa d'eines, extintor, xarxa elèctrica per carregar llanternes i DEA, entre altres instruments policials. La seva compra i equipació ha suposat una inversió de 55.000 euros.

La renovació dels vehicles de la Policia Local no s'atura aquí. Al desembre és previst canviar el cotxe que el cos té en rènting, mentre que l'any vinent se substituirà un Citroën de 2004 per un vehicle totalment elèctric. El parc de vehicles del cos policial de Begues també disposa de dues motos elèctriques i un cotxe sense els logotips del cos.

Darrera actualització: 08.11.2022 | 20:23