Nova parada de bus per donar servei a Mas Ferrer i a la zona sud del centre

Divendres, 23 de de novembre de 2018 a les 09:00

La nova parada, senyalitzada en format pal, està habilitada des del 22 de novembre al carrer Camp dels Prats, en direcció a Gavà i Barcelona.

El servei d'autobús urbà de Begues continua millorant dia a dia. Des del 22 de novembre està habilitada una nova parada a la línia 902, en sentit Gavà i Barcelona. En concret es tracta d'una parada assenyalada amb un pal ubicada al carrer Camp dels Prats. Es facilita així l'accés al servei a les persones residents a la zona sud del centre però, sobretot, a Mas Ferrer.

L'Ajuntament de Begues ja havia notificat a l'empresa concessionària del servei d'autobús, Mohn, la necessitat d'aquesta parada. Així, la línia 902 manté el mateix recorregut, tant en direcció a Begues Parc i Olesa, com en direcció a Gavà i Barcelona: des del Camí Ral es gira cap a l'avinguda Sitges per accedir a Camp dels Prats, aturar-se a la nova parada, i continuar per la Ronda Urbana.

Aquesta millora en el servei s'afegeix a l'increment en un 40% dels autobusos que pugen i baixen a Begues (deu més en cada sentit), disminuint així la freqüència de pas fins als 25 minuts de mitjana. La mesura va ser implementada al setembre després dels acords a què va arribar l'Ajuntament amb la Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

A més, els menors de 16 anys del municipi poden usar el transport públic pr l'interior de Begues de manera gratuïta i sense límit de temps gràcies a la targeta T-16 que facilita l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Per sol·licitar la targeta cal entrar al web T-16.cat i fer un pagament únic de 35 euros.

Darrera actualització: 22.11.2018 | 18:46

Imatges

mapa nova parada bus