Obert fins al 19 de maig el període de preinscripció a la Llar d'Infants El Guinyol

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 09:00

El tràmit s'ha de realitzar telemàticament a través d'un document específic que es troba al Portal de Tràmits del web de l'Ajuntament de Begues.

Avui dilluns, 8 de maig, comença el període de presentació de sol·licituds de plaça per al curs 2023-2024 a la Llar d'Infants El Guinyol. La preinscripció s'ha de formalitzar fins al 19 de maig a través d'un tràmit específic.

Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, des del Guinyol s'estudiaran totes les peticions i l'1 de juny es publicarà una llista provisional de les sol·licituds admeses.

Del 2 al 8 de juny, aquelles famílies que no estiguin d'acord amb la llista, podran fer les reclamacions que considerin oportunes a través dels canals habilitats a tal efecte.

Entre el 9 i el 13 de juny es farà un sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades a punts, i la llista final de sol·licituds admeses es farà pública el 15 de juny. La matrícula s'haurà de formalitzar entre el 16 i el 22 de juny.

Taxes congelades per cinquè curs consecutiu

Les taxes públiques que regulen els diferents serveis que presta la llar d'infants es mantenen congelades des de fa cinc cursos i es poden consultar a través del web municipal.

En els darrers mesos, El Guinyol ha estrenat nous espais educatius, com la sala multisensorial, a banda de renovar tanques i mobiliari del pati exterior.

El curs vinent, a més, serà el de la implantació plena del sistema de comunicació digital amb les famílies. Es tracta d'un projecte que s'ha anat implantant progressivament al centre i que té per objectiu aconseguir una gestió eficient i sostenible, a més d'unes comunicacions més àgils amb les famílies.

Darrera actualització: 04.05.2023 | 17:06