La llar d'infants El Guinyol implanta la comunicació digital amb les famílies

Divendres, 17 de febrer de 2023 a les 09:00

Després d'un període de proves, les treballadores de l'equipament es comunicaran amb les famílies a través d'unes tauletes digitals. D'aquesta manera s'abandonen les comunicacions que fins ara es feien mitjançant les agendes en paper.

Després d'un període de proves, la llar d'infants El Guinyol iniciarà de ple la comunicació digital amb les famílies a través d'una aplicació per a aparells mòbils desenvolupada expressament per a equipaments com l'escola bressol de Begues.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i la regidora d'Educació, Anna Méndez, van presentar el nou sistema a la llar d'infants. L'objectiu de la digitalització és el d'aconseguir una gestió eficient i sostenible, a més d'unes comunicacions més àgils amb les famílies.

Mitjançant aparells mòbils o tauletes, les treballadores del Guinyol podran informar les famílies tant de forma individual com col·lectiva, de manera que s'abandonaran les comunicacions tradicionals que fins ara es feien a través d'agendes en paper. La implantació es farà de forma progressiva, per grups escolars, a partir de la setmana que ve.

Per assolir aquesta digitalització, l'Ajuntament ha invertit 7.000 euros en la instal·lació de wifi a la llar d'infants, en prop d'una desena de tauletes digitals i en l'adaptació i en la reconfiguració de servidors informàtics i en el programari digital.

Darrera actualització: 17.02.2023 | 11:12