La Llar d'Infants El Guinyol es digitalitza

Divendres, 17 de desembre de 2021 a les 09:00

Entre altres accions, l'escola bressol municipal ha adquirit vuit tauletes digitals que substituiran les tradicionals agendes de paper en les comunicacions amb les famílies.

La Llar d'Infants El Guinyol ha iniciat un procés de digitalització que permetrà al centre educatiu abandonar progressivament les agendes en paper amb les quals es realitzen la majoria de comunicacions amb les famílies dels infants. La intenció és que aquestes comunicacions passin a ser totalment digitals, a través d'una aplicació per a aparells mòbils desenvolupada expressament per a equipaments com la llar d'infants de Begues.

El primer pas en aquest procés de digitalització ha estat la instal·lació d'una xarxa wifi a l'equipament, tant amb cablejat com amb antenes. També s'han comprat vuit tauletes digitals que serviran perquè les educadores enviïn les comunicacions a les famílies, tant pel que fa a les notificacions individuals de cada alumne com de manera general en casos d'esdeveniments com el Carnaval o la Castanyada, entre d'altres.

Tot això ha significat una inversió per part de l'Ajuntament d'uns 7.000 euros. En aquest procés de digitalització també caldrà reconfigurar servidors informàtics i programari digital, de manera que es preveu que a principis de l'any vinent es comencin a fer les primeres proves d'aquest nou sistema de comunicació entre el centre educatiu i les famílies.

Un sistema que serà molt beneficiós per ambdues parts, ja que la informació que sorgeixi de l'equip educatiu de la Llar d'Infants arribarà de forma directa i ràpida a les famílies, mentre que aquestes i els infants no hauran d'estar pendents d'avisos en paper.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 11:04