Obertes les inscripcions al taller de noves afectivitats per al jovent

Dimarts, 5 de setembre de 2023 a les 09:00

El taller es realitzarà en tres sessions (22 i 29 de setembre i 20 d'octubre) al Fixu, l'última de les quals consistirà en l'elaboració d'un grafit a la zona de l'skatepark.

El jovent de Begues d'entre 12 i 18 anys es pot apuntar al taller de noves afectivitats que tindrà lloc al Fixu entres sessions, la darrera de les quals consistirà en l'elaboració d'un grafit.

Les dues primeres sessions es faran el 22 i 29 de setembre (de les 17.30 a les 19 h), mentre que la realització del grafit (el qual s'ubicarà a l'skatepark de la Zona Esportiva Municipal) tindrà lloc el 20 d'octubre, entre les 17 i les 20.30 h.

L'activitat es realitzarà en espais diferents i simultanis per a nois i noies, a càrrec de dos talleristes per grup experts en temes de violència de gènere i noves masculinitats.

El taller anirà a càrrec d'Ulleres per Esquerrans i d'Erol Urbà. La primera és una entitat que treballa amb el jovent aspectes com la transformació organitzacional, les masculinats o els feminismes, entre altres, des de noves perspectives. La segona és un grup d'artistes que dinamitza projectes d'intervenció social a través de pràctiques artístiques com el rap, la producció musical, la dansa urbana o el grafit, entre altres.

Sortida al Canal Olímpic

Per altra banda, el jovent de Begues encara es pot apuntar a la sortida al Canal Olímpic per a practicar diversos esports nàutics que s'organitzarà el 16 de setembre (de 10 a 13 h). L'activitat és gratuïta, però cal pagar l'autocar.

Darrera actualització: 05.09.2023 | 10:03