Obertes les inscripcions per al Casal d'Estiu i els Campus esportius

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 09:00

Les instal·lacions del Club de Begues tornen a acollir el Casal d'Estiu que es desenvoluparà entre el 28 de juny i el 10 de setembre. El Club Bàsquet Begues i l'Associació Esportiva Begues han obert ja també inscripcions per als seus Campus d'Estiu.

Torna el Casal d'Estiu de Begues. Del 28 de juny al 10 de setembre, les instal·lacions del Club de Begues acolliran tota una sèrie d'activitats lúdiques i esportives per a infants d'entre 3 i 12 anys. Les inscripcions ja es poden formalitzar al correu electrònic info@clubdebegues.cat.

Les inscripcions, que es faran preferentment per via telemàtica, es poden realitzar fins cinc dies abans de començar les setmanes per a les quals s'inscrigui la canalla. Per a més informació sobre les inscripcions, poseu-vos en contacte amb el Club de Begues al correu anterior o al telèfon 936 390 000.

Els torns i preus seran els següents:

  • Matí, de 9 a 13.30 h, a 85 euros per setmana.
  • Migdia, de 9 a 15 h (inclou dinar), a 130 euros per setmana.
  • Tarda, de 9 a 17 h (inclou dinar), a 150 euros per setmana.

També hi haurà servei d'acollida, de 8 a 9 h, a 15 euros la setmana, i el preu d'assistència puntual al menjador serà de 10 euros.

El Casal d'Estiu, que torna després d'un any sense fer-se a causa de la pandèmia de la covid-19, serà gestionat per l'empresa especialitzada Temps de Lleure, la qual proposarà activitats dissenyades per promoure la participació activa dels infants a través de jocs, esports i tallers adequats a cada edat.

Les activitats, a més, estaran subjectes als protocols d'actuació i a les mesures de prevenció de la covid-19 que estiguin vigents en aquell moment i que hagin estat determinades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Campus de futbol sala i de bàsquet

A banda del Casal d'Estiu, dues entitats esportives de Begues han organitzat els seus propis campus. És el cas de l'Associació Esportiva i el Club de Bàsquet. Ambdós començaran el 28 de juny i es desenvoluparan principalment al pavelló esportiu Josep Viñas i Pi però també en d'altres espais i equipaments.

En el cas del futbol sala, el campus està adreçat a infants de 6 a 16 anys. Les inscripcions s'han de formalitzar abans del 15 de juny al correu electrònic aebegues@gmail.com i comptarà amb la col·laboració d'Albert Cardona, jugador de Primera Divisió de l'Industrias Santa Coloma.

Pel que fa al bàsquet, el casal va dirigit a infants de 3 a 16 anys i s'allargarà fins al 30 de juliol. Els alumnes que cursin entre P3 i 4t de primària faran el campus a l'Escola Sant Cristòfor, mentre que la resta ho farà al pavelló Jaume Viñas i Pi. Les inscripcions es poden realitzar al correu basquetbegues@gmail.com.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 00:25