Pedalada de contes per celebrar la Setmana de la Mobilitat

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 09:00

L'activitat tindrà lloc aquest dissabte, 16 de setembre, a les 17.30 h, amb sortida i arribada al passeig de l'Església, i estarà animada pel narrador Jeep Gasulla. En finalitzar hi haurà xocolatada per a totes els participants.

Begues celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat amb una pedalada de contes que tindrà lloc aquest dissabte, 16 de setembre, a les 17.30 h. L’acte estarà animat pel narrador Jeep Gasulla.

La pedalada tindrà la sortida i l’arribada al passeig de l’Església i consistirà en un recorregut assequible per a persones de totes les edats i a través dels carrils bici i de les vies ciclables del municipi.

El narrador Jeep Gasulla animarà una activitat que tindrà dues parades, a la Zona Esportiva Municipal i davant l’Institut de Begues, on el narrador explicarà diversos contes.

La pedalada finalitzarà cap a les 19 h amb una xocolatada per a totes les persones participants al passeig de l’Església.

Punt d’informació i consells a les xarxes

Al passeig de l’Església també es trobarà un punt d’informació sobre mobilitat sostenible a Begues, on es podrà aconseguir un mapa dels carrils bici del municipi o sobre els vehicles elèctrics o VMP.

Entre el 18 i el 22 de setembre, a les xarxes socials de l’Ajuntament de Begues (Facebook, Twitter i Instagram) s’oferiran consells sobre mobilitat sostenible.

Darrera actualització: 07.09.2023 | 11:37

Imatges