Primer cap de setmana amb els horaris ampliats de la línia de bus 902

Divendres, 18 de març de 2022 a les 09:00

A partir de demà, la ciutadania de Begues gaudirà de fins a tretze trajectes entre les 8.30 i les 22.05 h els caps de setmana i dies festius.

Demà dissabte entrarà en vigor el nou horari de la línia de bus 902 en caps de setmana. A partir d'ara, el servei incrementarà la freqüència de pas amb vuit trajectes nous per sentit, entre Begues i Gavà.

La mesura culmina una llarga reivindicació de la ciutadania de Begues i també d'una lluita constant de l'Ajuntament per assolir millores en el transport públic, un servei que depèn d'altres administracions.

L'augment en la freqüència de pas dels busos, que també s'aplicarà els dies festius, afavorirà la mobilitat de la ciutadania de Begues entre les 9 i les 21.30, amb un total de tretze trajectes per sentit.

Més parades a Gavà

Una altra de les innovacions en la línia són l'increment de les parades a Gavà a causa de les obres a la C-245. Amb motiu dels treballs, s'ha hagut de reconfigurar el final i l'inici del recorregut de la línia.

Així, el trajecte s'allarga fins a la rotonda de després de la benzinera Cepsa, que és on el bus farà mitja volta per venir a Begues, fet que suposa la implantació de dues noves parades per sentit.

Darrera actualització: 17.03.2022 | 16:43