L'ampliació d'horaris de L902 en caps de setmana, a partir del 14 de març

Divendres, 4 de març de 2022 a les 09:00

A partir d'aquell dia, la línia d'autobusos entre Begues i Gavà oferirà 13 viatges diaris els caps de setmana i festius, a més d'altres millores addicionals del servei.

A partir del dilluns 14 de març es farà efectiva l'ampliació de la freqüència de pas de la línia de bus 902 entre Gavà i Begues els caps de setmana i els dies festius, tal com es va anunciar al novembre de l'any passat.

En total seran vuit expedicions més per sentit les que s'afegiran al servei que fins ara s'ofereix: les dues expedicions entre Barcelona i Olesa de Bonesvalls i les sis rutes entre Gavà i Begues. En total, 13 viatges diaris, fet que millorarà considerablement l'oferta del servei a la ciutadania beguetana, especialment entre les 9 h i les 21.30 h.

També hi ha novetats en el servei per als dies feiners. Les dues expedicions de tarda que fins ara s'oferien només durant el període lectiu, passen a integrar-se plenament en l'horari estable de la línia, de manera que es prestaran tots els dies feiners de l'any. Així, s'incrementa l'oferta de transport públic fora del període escolar i es manté el nombre de 28 expedicions diàries, de dilluns a divendres, durant tot l'any.

Avançament del primer autobús del matí i més parades a Gavà

A més, també es produeix un avançament del primer bus de baixada en dies feiners, que sortirà a les 6.30 h de Begues. Aquests deu minuts d'antelació respecte a l'horari anterior pretenen facilitar la connexió amb el tren a Gavà a aquelles persones que necessitin ser a les 8 h a Barcelona.

Una altra de les novetats en el recorregut serà l'increment de les parades al pas per Gavà. A causa de les obres realitzades a la C245, s'ha reconfigurat el final i l'inici de recorregut de la línia 902, allargant el trajecte fins a la rotonda de després de la gasolinera Cepsa. És en aquest punt on l'autobús farà mitja volta per a començar les expedicions cap a Begues i Olesa, fet que suposa la implantació de dues noves parades per sentit.

Darrera actualització: 16.03.2022 | 12:22