Begues continua reclamant millores en el transport públic

Dijous, 14 de gener de 2021 a les 09:00

L'alcaldessa, Mercè Esteve, demana més freqüència de pas en la línia 902 i incloure la Targeta Rosa i la T-16 en la tarifa plana metropolitana de transport, entre altres reclamacions.

Durant el darrer trimestre de l'any passat, l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, va incrementar els contactes amb la Direcció General de Transports i Mobilitat per tal d'aconseguir millores per al transport públic del municipi, especialment per a aquelles persones que surten del terme municipal per anar a estudiar o treballar.

D'aquesta manera, Esteve va traslladar a David Saldoni, director general de Transports i Mobilitat, la necessitat d'incrementar la freqüència de pas de la línia 902 que baixa fins a Gavà i enllaça fins a Barcelona.

A més, l'alcaldessa també va reclamar una solució per a l'excés de persones usuàries en aquesta mateixa línia en les expedicions que tenen lloc al voltant de les 15 h.

Finalment, Esteve va tornar a posar damunt la taula la necessitat d'incloure la Targeta Rosa i la T-16 dins la tarifa plana metropolitana de transport, la qual va entrar en vigor a principis del 2019.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 21:59