Ràdio Begues ofereix aquest mes una programació especial en el primer aniversari de l'inici de la pandèmia de la covid-19

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 09:00

L'emissora municipal entrevistarà persones de Begues que han hagut de gestionar les diverses situacions provocades per la pandèmia en diversos àmbits i sectors.

Un any després que es decretés a l'Estat espanyol l'estat d'alarma per la covid-19, Ràdio Begues oferirà aquest mes una programació especial en la qual es parlarà amb persones que han hagut de gestionar la pandèmia al nostre municipi en àmbits diversos.

Així, especialment en el programa Singulars, s'entrevistaran una sèrie de persones que s'han responsabilitzat de la gestió de tot el que ha generat la pandèmia, des de sanitaris fins a responsables d'atenció social i serveis essencials, entre altres. El programa Memòries també abordarà el relat d'aquest any des de la perspectiva de la gent gran.

Des del primer moment en què es va decretar el confinament domiciliari, Ràdio Begues es va adaptar a la situació amb l'elaboració de programes a distància i realitzant programes especials sobre com s'hi havien adaptat serveis municipals o sectors econòmics.

Darrera actualització: 02.03.2021 | 18:35