Ràdio Begues encara la recta final de la temporada

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 09:00

L'emissora local ha començat aquesta setmana la temporada de primavera-estiu encara enregistrant la majoria dels programes per vies telemàtiques, però alguns espais es poden ja realitzar als estudis, amb totes les mesures sanitàries requerides.

Els micròfons de Ràdio Begues han tornat aquesta setmana a l'activitat. L'emissora municipal ha engegat la temporada de primavera-estiu amb una graella variada i amb uns programes consolidats que donen el protagonisme a la ciutadania del municipi.

Així, els dimarts de cada mes estan dedicats a un programa diferent: les recomanacions literàries i audiovisuals de les bibliotecàries de La Ginesta; el Generació B!, adreçat al públic jove i presentat per la Nerea Garcia i l'Andrea Tormo; el Memòries, protagonitzat per la gent gran; i La Casa Ofala, realitzat amb la col·laboració del Centre de Persones Refugiades de Begues.

Cada dimecres, l'Òscar Pérez i la Gemma Nicolau s'alternen per presentar el Singulars, un espai d'entrevistes en profunditat a persones de Begues o relacionades amb el municipi. Finalment, els dijous, el Nil Grau continua al davant del programa més veterà de l'emissora, el Begues viu, amb reportatges a peu de carrer sobre temes d'actualitat.

L'esforç conjunt d'una vintena de col·laboradors

Com es pot comprovar, tots els espais són realitzats gràcies a la implicació i a la inestimable tasca de les persones voluntàries que es posen al capdavant dels programes (amb el suport dels recursos tècnics municipals), els quals fan possible una programació de qualitat i al servei de Begues.

De fet, Ràdio Begues compta amb una vintena de col·laboradors amb els quals cada any s'emeten unes 30 hores l'any de programació estable i de producció pròpia. L'any passat es van entrevistar 138 persones i es van sentir per l'antena de l'emissora local la veu d'una trentena d'entitats del municipi.

A més, des de l'esclat de la pandèmia de covid-19, Ràdio Begues ha adaptat els enregistraments dels programes a la situació sanitària. Les emissions no s'han aturat mai gràcies a les entrevistes telemàtiques que encara continuen, tot i que també se'n comencen a fer als estudis amb totes les mesures sanitàries necessàries.

Darrera actualització: 05.05.2021 | 10:54

Imatges

Graella actual de Ràdio Begues