Serveis de gestió de residus operatius malgrat l'actual situació de confinament

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues manté actius els serveis de la deixalleria municipal i de recollida de poda i jardineria, però amb les restriccions provocades per la pandèmia de la covid-19. També s'ha reactivitat el servei de deixalleria mòbil, el segon dissabte de cada mes.

Davant l'actual fase de desconfinament, a Begues volem actuar amb prudència, responsabilitat i civisme. Per això, des de l'Ajuntament recordem que serveis com la deixalleria continuen oberts, però s'han d'usar només en situacions necessàries. Així, la deixalleria està disponible de dilluns a divendres de 10 a 14 h. tot i que s'està estudiant la recuperació del seu horari complet en els propers dies. 

A més, hi ha certes condicions, com l'obligatorietat de portar guants i mascareta i mantenir una distància mínima d'1,5 metres entre persones. L'accés està restringit a una persona per vehicle excepte en els voluminosos, que hi poden venir fins a dues persones. Com a complement d'aquest servei, aquest mes de maig s'ha reactivitat també la visita mensual de la deixalleria mòbil: el segon dissabte de cada mes, de 10.00 a 13.00h davant del CAP Pou Torre.

Un altre servei que continua en actiu és el de la recollida de la posa i jardineria. Cal recordar, però, que aquest servei es presta cada dilluns al matí, i que les persones usuàries han de dipositar les restes el diumenge al vespre, en un màxim de tres sacs que situaran davant la porta de casa seva.

En canvi, el servei que continua anul·lat a causa de l'actual situació d'alarma és el de la recollida de mobles vells porta a porta. En cas que algú necessiti desfer-se d'un moble vell, l'haurà de portar directament a la deixalleria amb les condicions abans esmentades.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 20:42