S'instal·len noves càmeres de videovigilància amb lectura de matrícules

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 09:00

Els aparells, que s'han col·locat a quatre punts importants del municipi, avisaran automàticament els cossos de seguretat en cas de detectar una matrícula d'interès policial.

L'Ajuntament de Begues continua invertint en la seguretat de la ciutadania amb la instal·lació de càmeres de videovigilància a diversos punts del municipi. Es tracta de quatre aparells que poden llegir les matrícules dels vehicles.

Les noves càmeres, que aviat entraran en funcionament, s'han col·locat a:

  • A l'entrada a la pista del Pi Gros, a Begues Parc.
  • A la confluència entre l'avinguda Mara de Déu de Montserrat amb el carrer Avets
  • A la cantonada entre el carrer Mossèn Cinto Verdaguer amb el carrer Alp
  • I a la unió entre els carrers Santa Eulàlia i Sadurní.

Els aparells llegeixen automàticament les matrícules dels vehicles que passen per aquests punts de forma que, si en detecten alguna d'interès policial, les càmeres alerten els cossos de seguretat.

Les imatges es guarden durant vint-i-un dies, d'acord amb la Llei de Protecció de Dades, i estan autoritzades per la Comissió de Videovigilància de la Generalitat, òrgan que supervisa la instal·lació de les càmeres.

Aquestes noves càmeres se sumen a les cinc que ja hi ha col·locades als accessos a Begues per la BV-2041, tant des de Gavà com des d'Olesa de Bonesvalls, així com en d'altres punts del municipi, també dotades amb lector automàtic de matrícules. La seva adquisició i instal·lació ha suposat una inversió de prop de 40.000 euros.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 09:16