Tornen les Olimpíades Sènior del Club de Begues

Dimecres, 17 d'agost de 2022 a les 09:00

Del 20 d'agost al 3 de setembre, l'entitat desenvoluparà la 22a edició d'aquest esdeveniment del qual avui es tanquen les inscripcions i divendres hi haurà una reunió informativa.

Del 20 d'agost al 3 de setembre, el Club de Begues celebrarà les seves Olimpíades Sènior, després d'un llarg parèntesi d'absència per culpa de la pandèmia de covid. De fet, a finals de juliol ja es van disputar les Olimpíades Infantils.

Avui es tanquen les inscripcions d'un esdeveniment en el que poden participar persones majors de 16 anys enquadrades en equips de, com a màxim, quinze integrants i, com a mínim, vuit. Divendres hi haurà una reunió informativa a la seu de l'entitat.

El preu de la inscripció és de 45 euros per a les persones sòcies del Club de Begues i de 55 euros per a qui no ho sigui. Per a més informació, envieu un correu electrònic a info@clubdebegues.cat o truqueu al 936 390 000.

Un esdeveniment esportiu i social consolidat

Les Olimpíades Sènior, que tenien una periodicitat biennal, comptaran amb diverses modalitats esportives com pàdel, tenis, natació, bàsquet o vòlei, entre altres, i en les quals poden participar tant homes com dones. Les inscripcions ja es poden fer al Club de Begues.

Aquest esdeveniment, que enguany arriba a la vint-i-dosena edició, s'ha consolidat com un dels atractius socials de l'agost a Begues, i serveix per obrir les portes de l'entitat al conjunt de la ciutadania (juntament amb les jornades emmarcades dins les accions de les entitats de Begues).

Darrera actualització: 02.08.2022 | 10:32