Tot a punt per a la 15a Mostra d'Entitats de Begues

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 10:00

L'esdeveniment principal del teixit associatiu del municipi es realitzarà diumenge al matí al passeig de l'Església i a les places de l'Ateneu i Camilo Riu. Durant la Mostra,​ hi haurà diverses activitats en aquests espais i també en l'escenari habilitat davant l'església de Sant Cristòfol.

Tot està a punt perquè diumenge, 25 de setembre, se celebri la quinzena edició de la Mostra d'Entitats de Begues. Un esdeveniment que, com ja és tradicional, es desenvoluparà en tres espais: el passeig de l'Església i les places Camilo Riu i de l'Ateneu.

Malgrat els avisos de pluja per al cap de setmana del Servei Meteorològic de Catalunya, sembla que diumenge no hi haurà precipitacions i, per tant, la Mostra es podrà desenvolupar amb normalitat, tot i que s'estarà pendent de les previsions més ajustades.

A banda de la quarantena d'entitats i associacions que hi participaran, durant la Mostra també es portaran a terme diverses activitats, tant de les mateixes entitats i en els tres espais abans esmentats, com sobre l'escenari que hi haurà al capdamunt del passeig de l'Església.

En aquest escenari es podran veure tres actuacions de l'associació Teatre Musical de Begues, a partir de les 11.30 h. Mitja hora més tard, l'escenari acollirà la inauguració oficial de la Mostra, amb la participació dels Geganters de Begues i dels Encantats de Begues. L'acte finalitzarà amb la foto de família de les entitats.

A partir de les 13 h, els Timbalers de Begues oferiran una rua de ritmes de percussió que recorrerà els diversos espais de la Mostra i finalitzarà davant l'escenari del passeig de l'Església. Davant aquest escenari i a partir de les 13.30 h es ballaran sardanes gràcies al Grup Sardanista de Begues.

Activitats als espais dels estands

Paral·lelament, als tres espais on s'instal·laran els estands de les entitats es podran realitzar durant tota la Mostra les següents activitats:

Passeig de l'Església:

Plaça Camilo Riu:

Plaça de l'Ateneu:

Carrer Ferran Muñoz:

Ràdio Begues, en directe

Per altra banda, i com també és tradicional, Ràdio Begues amenitzarà la Mostra amb un programa en directe entre dos quarts d'onze del matí i dos quarts de dues de la tarda. Hi haurà entrevistes, connexions a peu de carrer i música.

A més, es convida la ciutadania que visiti la Mostra a penjar fotos de l'esdeveniment a les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter i Instagram) amb les etiquetes #mostrabegues i #Begues.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 10:01