Una quarantena d'entitats participaran a la 15a Mostra d'Entitats de Begues

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 09:00

L'esdeveniment, que tindrà lloc diumenge, 25 de setembre, repetirà la mateixa distribució d'espais que el de l'any passat: el passeig de l'Església i les places de l'Ateneu i Camilo Riu.

Una quarantena d'entitats i associacions de Begues participarà en la quinzena edició de la Mostra d'Entitats, la qual tindrà lloc diumenge, 25 de setembre, entre les deu del matí i les dues de la tarda.

L'esdeveniment repetirà el model de distribució d'estands de l'any passat, amb tres zones connectades: el passeig de l'Església i les places de l'Ateneu i Camilo Riu, on també es desenvoluparan diverses activitats (vegeu les activitats previstes).

La inauguració serà a les dotze del migdia des de l'escenari del passeig de l'Església, acte que comptarà amb l'acompanyament dels Geganters de Begues i que acabarà amb la tradicional foto de família de les entitats.

Cal recordar que, durant la Mostra, les persones que la visitin podran participar en la gimcana d'entitats mitjançant les cartolines que trobaran en els diferents estands. Els premis es recolliran a la carpa de l'Ajuntament.

Programa especial de Ràdio Begues

Com ja és tradicional, Ràdio Begues amenitzarà la Mostra amb un programa en directe entre dos quarts d'onze del matí i dos quarts de dues de la tarda. Hi haurà entrevistes, connexions a peu de carrer i música

Darrera actualització: 16.09.2022 | 11:59