Últimes places per als beguetans i beguetanes que vulguin participar a la Black Mamba Race

Dimarts, 23 de maig de 2023 a les 09:00

Els i les esportives de Begues que vulguin parcipar-hi tenen un descompte en la inscripció per a dues categories d'aquesta prova que tindrà lloc al municipi el 18 de juny.

Queden molt poques places per a les persones de Begues que vulguin participar en la Black Mamba Race que tindrà lloc al municipi el 18 de juny. Les dues categories de la prova amb descompte en la inscripció per als beguetans i les beguetanes estan a punt de ser completades.

Es tracta de les categories 5 Open i 10 Open de 12 i 7 quilòmetres respectivament. La primera tindrà la sortida a les 10.45 h, mentre que la segona serà a les 12.00 h. En ambdues categories, el preu d’inscripció per als beguetans i beguetanes és de 42 euros.

La Black Mamba és una prova d’obstacles entre les quals destaquen escalar parets, transportar objectes pesats o travessar cossos d’aigua, entre altres. Els i les participants han de demostrar resistència, força, velocitat i destresa.

L’any passat, Begues ja va acollir la Black Mamba, on van participar uns 850 esportistes. Segons l’enquesta elaborada per la Diputació de Barcelona sobre aquesta prova, el 87% dels enquestats van considerar la competició beguetana com a excel·lent o molt bona. Es calcula que l’impacte econòmic al municipi va ser d’entre 20.000 i 25.000 euros.

Darrera actualització: 22.05.2023 | 09:49