El 18 de juny torna la Black Mamba Race a Begues

Dijous, 2 de març de 2023 a les 09:00

Les persones de Begues que estiguin interessades en participar en aquesta cursa d'obstacles tindran un preu especial de 42 euros. També s'hi pot prendre part com a persona voluntària en tasques d'organització.

Aquest estiu, Begues tornarà a acollir la Black Mamba Race, la cursa d'obstacles que l'any passat va acollir prop d'un miler de participants i que va suposar un impacte econòmic positiu per al municipi.

La data per a la segona edició de la Black Mamba a Begues és el 18 de juny i, igual que l'any passat, hi haurà un preu especial per a les persones del municipi que hi vulguin participar: 42 euros. Les inscripcions per a persones residents a Begues es poden formalitzar aquí.

Les persones de Begues que estiguin interessats a prendre part en la Black Mamba han d'omplir un formulari on, a banda de les dades personals, també han d'indicar en quina modalitat volen competir: 7 o 12 quilòmetres.

No obstant això, els beguetans i les beguetanes interessades en la prova, però que no hi vulguin competir poden formar part de l'equip de persones voluntàries de l'organització. Cal enviar un correu a info@blackmambarace.es.

La Black Mamba és una cursa on els participants han de superar obstacles com escalar parets, transportar objectes pesats o travessar cossos d'aigua, entre altres, per la qual cosa han de demostrar resistència, força, velocitat i destresa.

Segons dades de l'enquesta elaborada per la Diputació de Barcelona entre els participants a la competició de l'any passat, el 87% dels enquestats van considerar la prova beguetana com a excel·lent o molt bona. La prova va aplegar uns 850 esportistes, dels quals més de la meitat (57%) van venir acompanyats per altres persones que no hi participaven (gairebé dues persones per participant). Es calcula que l'impacte econòmic de la prova va suposar una despesa directa al municipi d'entre 20.000 i 25.000 euros.

Darrera actualització: 02.03.2023 | 01:12