Comencen els preparatius per a l'organització de la Black Mamba Race

Dilluns, 27 de juny de 2022 a les 09:00

La prova d'obstacles tindrà lloc diumenge, 3 de juliol, des de primera hora del matí i fins al voltant de les 15 h a diversos punts del terme municipal. Això comportarà talls a la circulació en alguns carrers i la modificació del recorregut del bus 902.

Begues es prepara per acollir diumenge, 3 de juliol, la Black Mamba Race, una competició de proves d'obstacles en la qual prendran part al voltant de 800 persones i que es desenvoluparà en diversos punts del terme municipal.

Per aquest motiu, l'organització de l'esdeveniment esportiu comportarà canvis tant en la circulació de vehicles en alguns carrers i també del recorregut de la línia d'autobús 902.

La cursa tindrà la sortida i l'arribada davant l'Església. La sortida de les persones participants serà esglaonada entre les 8.50 i les 12.45 h, i és previst que finalitzi cap a les 15 h.

Carrers amb restriccions a la circulació

Així, la competició comportarà talls a la circulació de vehicles en els següents carrers ja des de primera hora del matí i fins al voltant de les tres de la tarda:

  • Carrer Ferran Muñoz, entre el carrer Anselm Clavé i la Rambla
  • Carrer Jacint Verdaguer, entre els carrers Ferran Muñoz i Gaudí
  • Rambla
  • Carrer Joan Baptista Borés, en sentit pujada
  • Carrer Sant Joan

En aquestes vies, l'estacionament en superfície quedarà anul·lat des de dissabte, 2 de juliol.

Alteració del recorregut del bus

La celebració de la prova comportarà també la modificació del recorregut de la línia d'autobús 902, en sentit Olesa, tant dissabte com diumenge.

Així, la parada del carrer Ferran Muñoz amb el carrer del Bosc es traslladarà al carrer Verge de Montserrat, mentre que la parada del carrer Ferran Muñoz amb el passeig de l'Església quedarà anul·lada.

Es preveu que la prova tingui un alt impacte econòmic en els sectors del comerç, restauració local i turisme, donada l'elevada quantitat de persones que portarà fins a Begues.

Darrera actualització: 27.06.2022 | 08:56