Begues acollirà el 3 de juliol la Black Mamba Race

Dijous, 10 de març de 2022 a les 09:00

Es tracta d'una competició on els participants han de salvar obstacles com saltar parets, travessar cossos d'aigua o passar per sota de filferro espinós, entre altres.

El 3 de juliol, Begues serà l'escenari de la Black Mamba Race, una cursa d'obstacles on els esportistes hauran de posar en pràctica la seva resistència, força, velocitat i destresa.

Així, entre els participants hauran d'escalar parets, transportar objectes pesants, travessar cossos d'aigua, saltar a través del foc o passar per sota de filferro espinós, entre altres.

La prova està dirigida tant a especialistes en aquesta modalitat com a aquells que s'hi vulguin introduir. En aquest sentit, la cursa tindrà dues distàncies: de 12 quilòmetres per als experts i de 7 per als més novells.

Els preus d'inscripció oscil·len entre els 45 i els 54 euros (segons la categoria), però per a les persones de Begues que hi vulguin prendre part, l'organització ha establert un preu de 40 euros. Per gaudir d'aquesta promoció cal formalitzar la inscripció a través d'aquest enllaç.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 01:41