Servei d'àpats per a la gent gran

AVÍS IMPORTANT

A causa de la crisi sanitària de la covid-19, els serveis, horaris i condicions d'accés d'aquest servei poden no correspondre's amb els descrits a continuació. Per a informació actualitzada, contacteu directament amb el servei. Gràcies i disculpeu les molèsties.


L’Ajuntament de Begues posa a disposició de la gent gran de Begues el Servei d’Àpats de l’Espai Nou. És un servei pensat per a tots aquells qui vulguin compartir el moment del dinar amb altres persones.

Entenem que el dinar és per a tots un moment d’interrelacions personals molt important del dia a dia i, per això, ens volem afegir a potenciar, des de la promoció de la salut i el manteniment d’hàbits d’alimentació saludables, la relació i la interacció amb la comunitat, per mantenir la persona socialment activa. A la vegada que volem fomentar la participació activa en les activitats programades per a la gent gran, per tal d’afavorir la socialització de les persones que hi assisteixen, tot vetllant per prevenir situacions de risc i aïllament social.

El servei d’àpats consisteix en el subministrament dels menús al bar-restaurant del Centre Cívic El Roure, compost per primer plat, segon plat, postres, pa i aigua.

El servei es realitza durant tot l’any, de dilluns a divendres a les 13h, excepte festius, el mes d’agost, i els dies de Nadal i Setmana Santa que es determinin.

Per fer-ne ús cal disposar del Carnet del servei d'àpats.

Carnet del servei d’àpats:

(Renovable cada curs. Estarà en vigor, com a màxim, des de l’1 d’octubre al 30 de setembre del següent any)

Cal reunir les següents condicions:

  • Disposar del Carnet de persona usuària de l’Espai Nou, en vigor.
  • Tenir 65 anys o més.
  • Fer la inscripció i assistir a una activitat de continuïtat, com a mínim, de les programades per l’Espai Nou. S’entén per activitat de continuïtat aquelles activitats i/o programes que s’ofereixen durant tot el curs. Per tant, queden excloses les activitats puntuals, com ara festes, xerrades i sortides d’un sol dia, etc.
  • La regidoria de la gent gran, previ informe de Serveis Socials, podrà determinar la possibilitat d’alguna variabilitat de les condicions anteriors.

Les sol·licituds es podran fer durant tot l’any, mentre hi hagi obertes les inscripcions a les activitats de l’Espai Nou.

Aquelles persones que vulguin sol·licitar el servei de forma fix, caldrà que es posin en contacte amb la regidoria de la gent gran que estudiarà el cas, i en derivarà els casos, si s’escau, a Serveis Socials.

La regidoria de la gent gran es reserva el dret de retirar el Carnet del Servei d’Àpats, en cas que es determini que la persona ha deixat de complir els requisits pels quals se li va concedir.

Reserves:

S’han de realitzar amb un mínim de 24 hores d’antelació, per telèfon o presencialment.

També caldrà informar dels canvis d’última hora que puguin succeir entre les 9 i les 9.30 hores del matí (règims, anul·lacions)

Les persones que assisteixin al servei d’àpats hauran de presentar el Carnet en vigor, i hauran de signar el llistat mensual de control d’assistència.

Número de places limitades.

Quin cost té:

5 euros (pagament directament al bar-restaurant).

Qui pot sol·licitar-ho:

Persones que disposin del Carnet d'àpats de la Gent Gran

Centre Cívic El Roure

Plaça de l'U d'Octubre de 2017, núm. 1 - 08859 Begues - Barcelona
Telèfon:936 390 166
Adreça electrònica: info@centrecivicelroure.cat
Lloc web: www.centrecivicelroure.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 31.05.2020 | 22:47