Un Begues més cívic

Amb la voluntat de millorar la convivència i la relació de la ciutadania amb els espais públics, l'estiu de 2018 va entrar en funcionament la nova Ordenança Municipal de Civisme i Convivència Ciutadana de Begues.

Aquesta ordenança aspira a constituir un nou instrument vàlid i actualitzat que permetrà avançar en les línies següent:

  • Fer que Begues sigui de manera gradual un municipi més amable, acollidor i sostenible, per viure-hi i conviure-hi; el diàleg, la tolerància i el respecte han de formar part del nostre comportament quotidià.
  • Garantir els drets i deures de la ciutadania de Begues i de les persones que ens visiten, respectant els principis bàsics d’igualtat i no-discriminació.
  • Promoure els valors de cohesió i solidaritat, amb especial cura vers aquelles persones que tenen major dificultats d’accessibilitat als diferents espais o serveis, o problemes d’inserció social. L’Ajuntament referma el seu compromís de lluitar per la supressió de les barreres arquitectòniques, i de complir la Llei 20/1991, de promoció de l’accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques, i el corresponent Codi d’accessibilitat (Decret 135/1995).
  • Promoure el compromís de defensar i prestigiar socialment el patrimoni públic i històric de tots, com un bé col·lectiu que cal protegir
Darrera actualització: 08.10.2019 | 13:01