Espais de participació

L'Ajuntament de Begues promou la participació ciutadana en la presa de decisions públiques. Amb aquest objectiu s'articulen fórmules estables que busquen fer implicar la ciutadania en l'esdevenir públic.

Reglaments que regulen la participació ciutadana en serveis municipals:


COMISSIONS, ESPAIS DE REFLEXIÓ I FÒRUMS ESTABLES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA:

A continuació trobareu els diferents espais de participació estable que hi ha a Begues. Esculliu el que més s'ajusti a les vostres inquietuts.

 • GoBegues! Comissió de Cultura

  La Comissió de Cultura de Begues és un espai participatiu que contribueix a planificar i evaluar la programació de la regidoria de Cultura.

  93 639 05 38
 • GoBegues! Comissió de la Gent Gran

  La Comissió de la Gent Gran té com a objectiu principal fer participar a la pròpia gent gran de les seves activitats. És un espai de trobada i participació on tothom hi pot dir la seva. De la Comissió en surt l'organització de les principals activitats destinades a la gent gran.

  93 639 05 38
 • GoBegues! Consell Municipal d'Infants

  Els Consells dels Infants són grups de joves de deu anys a tretze, esperonats pels ajuntaments i que, a la província de Barcelona, tenen el suport de la Diputació a través de la Xarxa de Projectes de Participació Infantil.

  93 639 05 38
 • GoBegues! Espai de Debat Educatiu de Begues

  L’Espai de Debat Educatiu té l’objectiu d’evidenciar que les dificultats educatives són col·lectives i molt determinades pels canvis socials i la diversitat d’enfocaments. Es pretén potenciar la participació de les famílies per compartir i avançar conjuntament en un debat col·lectiu entre professionals i familiars buscant el consens i la coherència educativa de la comunitat per donar suport a l'acció educativa.

  93 639 05 38
 • GoBegues! Projecte Educatiu de Begues (PEB)

  El Projecte Educatiu de Begues –PEB– neix l’any 2006, impulsat per l’Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera el nostre municipi forma part dels més de cinquanta Projectes Educatius de Ciutat que hi ha a la província de Barcelona, i també de la xarxa internacional de ciutats educadores que es va iniciar ara ja fa vint anys.

  93 639 05 38
 • GoBegues! Taula d'Entitats

  Espai d’interrelació i d’apropament entre les entitats i l'Ajuntament i entitats per potenciar el treball conjunt en tots els àmbits que afecten el dia a dia del teixit associatiu local

  93 639 05 38
Darrera actualització: 30.07.2021 | 13:51
Darrera actualització: 30.07.2021 | 13:51