Aquesta tarda, dues conferències més del 5è Fòrum Educatiu de Begues

Divendres, 27 de maig de 2022 a les 09:00

Els socis fundadors del Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA) explicaran al buc gran del Centre Cívic El Roure com afecta el consum al medi ambient i al planeta (18 h). A les 19.30 h serà el torn del periodista i activista ambiental Jordi Bigues.

El buc gran del Centre Cívic El Roure acull aquesta tarda dues conferències més del 5è Fòrum Educatiu de Begues, esdeveniment impulsat pel Projecte Educatiu de Begues (PEB) i inaugurat ara fa una setmana al Teatre El Goula i en el qual es tracta el canvi climàtic.

A les sis de la tarda, Mercè Girona i Josep-Lluís Moner, socis fundadors de l'associació ecologista i científica Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA), explicaran com afecta el consum en el medi ambient i al planeta, i què es pot fer per pal·liar la situació.

A dos quarts de vuit del vespre, serà el torn del periodista ambiental i activista ecològic i social Jordi Bigues, autor de diversos llibres de temàtica ecologista, alguns dels quals manuals de bones pràctiques per a reduir la contaminació en les tasques diàries.

Hi som a temps?

Sota el lema Hi som a temps? Begues fa front al canvi climàtic, el 5è Fòrum Educatiu es va inaugurar divendres de la setmana passada amb la presentació de les conclusions del treball del Consell d'Infants i amb una conferència del geògraf i meteoròleg Sergi Loras.

Es pot fer un seguiment de totes les accions del 5è Fòrum Educatiu (des de la gènesi fins a les conclusions finals) des de la plataforma de participació ciutadana Participa311.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 10:57