Begues aconsegueix més viatges en les hores punta de la línia de bus 902

Dilluns, 23 de de novembre de 2015 a les 00:00

El Departament de Territori i Sostenibilitat atén així les demandes de millora del servei realitzades per l’Ajuntament

A partir d’aquest proper dilluns 30 de novembre la línia de bus 902 veurà reforçats els seus viatges en les hores de major demanda amb quatre noves expedicions que s’incorporen al servei. Concretament s’habilitarà un nou servei de Gavà a Begues, amb sortida a les 6.10 h i un altre de Begues a Gavà, que sortirà a les 6.40 h. Al migdia, i per reforçar l’autobús de Gavà de les 15.00 h, s’habilitarà una altra sortida a les 15.10 h a Gavà i una tornada a les 15.45 h a Begues. La mesura ha estat anunciada avui pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya després dels diferents requeriments que ha rebut per part de l’Ajuntament de Begues amb l’objectiu de millorar el servei.
A més d’aquesta millora en el nombre de viatges, també es consoliden el nou recorregut i la parada establerts des del passat 1 d’octubre amb l’objectiu de donar servei Centre Residencial Novaurora en les expedicions que circulen per la Zona Esportiva. En el seu conjunt les mesures aplicades a la línia que gestiona l’empresa concessionària Mohn SL, del grup Baixbus, suposaran una despesa de 30.000 € que serà assumida íntegrament pel Departament de Territori i Sostenibilitat.
L’Ajuntament de Begues havia sol·licitat reiteradament l’aplicació de mesures que suposessin una millora del servei per als viatgers del nostre municipi sense que, a més, aquestes repercutissin sobre les arques municipals. La darrera d’aquestes trobades tenia lloc el passat 5 d’octubre entre el subdirector general de Coordinació i Gestió de la Direcció General de Transports i Mobilitat, Benjamín Cubillo, el responsable del Servei Territorial de Transports de Barcelona, Jordi Follia, i l’alcaldessa, Mercè Esteve.

 

Darrera actualització: 19.07.2018 | 19:26