Begues comptarà diumenge amb dos col·legis electorals

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 09:00

A les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer es podrà votar al Centre Cívic El Roure i a l'Escorxador per tal d'evitar aglomeracions i reduir al màxim el risc de contagi de covid. La població de les seccions electorals 1 i 2 hauran de votar al Roure, i la de la 3 a l'Escorxador.

Begues tindrà diumenge dos col·legis electorals. L'Ajuntament, en coordinació amb el Procicat, ha elaborat un dispositiu per tal que les persones amb dret a vot el puguin exercir amb les màximes seguretats sanitàries i reduir tot el possible els riscos de contagi de covid.

Així, a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer es podrà votar al Centre Cívic El Roure i a l'Escorxador, segons la divisió del terme municipal en tres seccions (vegeu mapa adjunt). Els habitants amb dret a vot de les seccions 1 i 2 votaran al Roure, i els de la secció 3, a l'Escorxador.

Els horaris de votació recomanats seran els següents:

  • De 9.00 a 12.00 h: col·lectius de risc (majors de 65 anys; persones amb patologies cròniques, dependència o amb discapacitats; personal sanitari, etcètera).
  • De 12.00 a 19.00 h: població en general.
  • De 19.00 a 20.00 h: persones en quarantena (positius de covid.19, contactes estrets i sospitosos).

A més, per assistir al centre de votació caldrà seguir altres mesures de seguretat com mantenir la distància entre persones (tant a l'interior com a l'exterior) i la mascareta s'haurà de portar correctament col·locada en tot moment. Es recomana portar el vot ja preparat des de casa.

Els col·legis electorals seran netejats i higienitzats abans, durant i després de la jornada electoral, seran ventilats tant de forma forçada com natural i disposaran de material sanitari per a la higiene de mans.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 19:30